Ana içeriğe geç

HAŞERELERE KARŞI ÖNLEMLER ARTIRILDI

Batman Belediyesi, yaz mevsiminde artan sıcaklıkların haşere oluşumunu tetiklemesi üzerine hijyen çalışmalarını yoğunlaştırdı.

HAŞERELERE KARŞI ÖNLEMLER ARTIRILDI

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 34 ücretsiz ekmek dağıtım noktası ile aşevi ilaçlandı.

AŞEVİ VE DAĞITIM NOKTALARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK

Gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları kapsamında, ekmek dağıtım alanlarının yanı sıra Belediye Aşevi’nin iç, dış ve bahçe bölümleri dezenfekte edildi.

Bu sayede vatandaşlara daha hijyenik koşullarda ekmek dağıtımı yapılması ve yemeklerin steril ortamlarda hazırlanması sağlandı.

a

Toplam 5 personel ve 2 ilaçlama aracı ile yürütülen uygulamada, halk sağlığının korunması hedeflendi.

Belediye yetkilileri, bu tür çalışmaların düzenli olarak sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların sağlığının öncelikli olduğunu vurguladı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle