USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

PARKLARDA BÜFE VE TUVALET PROJESİ GENİŞLİYOR

Batman Belediyesi, kentteki parkların kullanım koşullarını iyileştirmeye yönelik başlattığı “inovatif büfe ve temiz tuvalet” projesini genişletiyor.

PARKLARDA BÜFE VE TUVALET PROJESİ GENİŞLİYOR

 Çalışmalar kapsamında farklı parklarda büfe ve hijyenik tuvalet alanları oluşturuluyor.

proje ilk olarak Kinê Em Parkı ve Karabağ Parkı’nda uygulanmaya başlandı. Daha sonra Şerzan Kurt Parkı, Mustafa Ramanlı Parkı, Sağlıklı Yaşam Parkı, İzzetin Görnü Parkı ve Habip Başkan Parkı’nda da benzer düzenlemeler hayata geç irildi.

Belediye yetkilileri, projenin yeni aşamasında Salih Gök Parkı, Ercan Gün Parkı, 8 Mart kadın Parkı ve Ataullah Hamidi Caddesi Parkı’nda da çalışmaların planlandığını belirtti. Bu etapların tamamlanmasıyla birlikte toplam 11 parkta söz konusu hizmetlerin sunulması öngörü lüyor.

ş

yapı mı tamamlanan büfe ve tuvalet alanlarının, resmi ilan sürecinin ardından açık ihale yöntemiyle 10 yıllığına işletmeye verildiği ifade edildi. Önümüzdeki projelerde de aynı işletme modelinin uygulanmasının planlandığı aktarıldı.

Projede, kadın, erkek ve engelli bireylerin kullanımına uygun tuvalet alanlarının yer aldığı; ayrıca park kullanıcılarının günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri büfelerin tasarlandığı bildirildi. Çalışmaların, parkların kullanımını daha işlevsel hale getirmeyi amaçladığı kaydedildi.

i

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ