Ana içeriğe geç

Şansi’den Lösemili çocuklara moral ziyareti

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ve ailelerini ziyaret etti.

Şansi’den Lösemili çocuklara moral ziyareti
1 / 2

AK Parti Sağlık Politikaları Başkanı Temim Orhan’ın da eşlik ettiği ziyarette Şansi, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek talep ve önerilerini dinledi. Görüşmede dile getirilen konular hastane yönetimine aktarıldı.

Sağlık hizmetlerinde insan ve şefkatin önemine dikkat çeken Şansi, tedavi sürecinde çocukların yanı sıra ailelerin de desteklenmesi gerektiğini belirtti. Şansi, hastaların kendilerini güvende ve yalnız olmadıklarını hissedebilmelerinin sağlık hizmetinin önemli bir parçası olduğunu ifade etti.

Ziyaretin ardından hastanede görev yapan sağlık çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Şansi, özverili çalışmalarından dolayı sağlık personeline teşekkür etti.

Şansi, tüm hastalara acil şifa, ailelerine güç ve sağlık çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar diledi.  

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle