Ana içeriğe geç

HB A1C SONUÇLARI BAŞARIYI ORTAYA KOYDU

DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

SON DAKİKA
HB A1C SONUÇLARI BAŞARIYI ORTAYA KOYDU

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iki ay süren Diyabet Okulu eğitim programı, düzenlenen mezuniyet töreniyle tamamlandı.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından diyabet hastalarına yönelik düzenlenen Diyabet Okulu eğitim programı sona erdi. İki ay süren eğitim sürecinin ardından katılımcılar için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

EĞİTİM SONUÇLARI BAŞARIYI ORTAYA KOYDU

Program sonunda katılımcılardan alınan HbA1c kan değerlerinde genel olarak iyileşme görülmesi, eğitimin başarısını ortaya koyan önemli bir gösterge olarak değerlendirildi. Yetkililer, elde edilen sonuçların programın etkisini net şekilde ortaya koyduğunu belirtti.

BAŞARILI KATILIMCILARA ÖDÜL

Eğitim sürecinde hem teorik hem de uygulamalı değerlendirmelerde başarı gösteren ilk üç katılımcıya ödül verildi. Törende katılımcılar, sağlık çalışanlarının ilgisi ve eğitime verilen önemden dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

EĞİTİMİN DEVAMI GELECEK

Yetkililer, Diyabet Okulu programının ilerleyen dönemlerde yeniden düzenleneceğini belirterek, kronik hastalıklarla mücadelede hasta eğitimlerinin önemine dikkat çekti.,

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle