Ana içeriğe geç

UMUT KERVANI GAZZE'DE SAĞLIK KOMPLEKSİ İNŞA EDİYOR

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, Gazze'deki Şifa Hastanesi yerleşkesinde inşa edilen Eğitim ve Gelişim Binası projesi için hayırseverlere destek çağrısında bulundu.

SON DAKİKA
UMUT KERVANI GAZZE'DE SAĞLIK KOMPLEKSİ İNŞA EDİYOR

Teymur, projeye 5 bin TL'lik hisse bedelleriyle katkı sağlanabileceğini belirtti.

Açıklamalarda bulunan Teymur, Gazze'de uzun süredir devam eden saldırıların sağlık sistemini çökme noktasına getirdiğini söyledi. Umut Kervanı'nın bölgedeki insani yardım çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Teymur, Şifa Hastanesi'nde yaralıların tedavisi ve sağlık çalışanlarının eğitimi için Eğitim ve Gelişim Binası projesini başlattıklarını ifade etti.

Projeye yeterli desteğin sağlanması gerektiğini vurgulayan Teymur, hayırseverleri 5 bin TL'lik hisse bedelleriyle kampanyaya katkıda bulunmaya çağırdı.

Gazze'de sağlık sisteminin ağır bir kriz yaşadığını dile getiren Teymur, hastanelerde ilaç, tıbbi malzeme ve sağlık hizmetlerine yönelik ciddi sorunların bulunduğunu belirtti. Teymur, Umut Kervanı olarak Gazze halkına yönelik yardım çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle