SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPIYORUZ

Son Güncelleme :

2020-04-03 12:06:50

Merhaba Değerli Batman gazetesi okurları bu gün yaklaşık bir aydır tüm dünyayı etkisi altına alan ve ismini söylemekten bile çekindiğim bu salgın hastalık nedeniyle Birçok Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’nin 81 il ve ilçelerinde bu salgın hastalığa karşı bizde mücadele ediyoruz. İşte bu günkü köşe yazım hem onunla alakalı hem Batmanın en eski, en kaliteli, en iddialı gazetesi olan 58 yıldır bu memlekete hizmet veren Batman gazetesi ailesi olarak siz değerli okurlarımıza zor şartlar altında nasıl haberleri sizin ayağınıza getirdiğimizi anlatacağım. son bir aydır tüm Dünya bu salgın hastalıkla mücadele ediyor her geçen gün ölümler artıyor ve insanlık bu salgın hastalık karşısında umutsuz ve çaresizi Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten durum çok kötü. Ama bu salgın hastalık ne kadar güçlü olursa olsun insanın aklından güçlü değil bunda söylemekte yarar var. Allah’ın izniyle günümüzde gelişen Tıp, bu salgın hastalığa çare bulacak siz yeter ki evden çıkmayın. Bu salgın hastalık demin dediğim gibi insandan güçlü değil onunda zayıf noktası temizlik ve hijyendir, insanların temasıdır, bunun karşısında duramıyor bizde sık sık ellerimizi sabunlu suyla yıkarsak evden çıkmasak ve söylenen tüm kurallara uyarsak bu hastalık biter ve eseri bile kalmaz. Siz değerli okurları bilgilendirmek aydınlatmak için biz Gazetecilerde zor şartlarda 7/ 24 saat sizler için çalışıyoruz. Gerçekten Batman’da çok kaliteli Gazeteci meslektaşlarım var hepsine saygı duyuyorum onlarda Batman’ın sesi gözü ve kulağı siz değerli Batman halkına haber akışı yapıyorlar, Allah onlarda kolaylık versin. Batman Gazetesi ailesi olarak biz de gerek asayiş haberleri gerek özel haberler yapmaya gayret ediyoruz gerçekten biz gazeteciler son günlerde  zor şartlar altında çalışıyoruz.  Çünkü bizde  kamu yararına hizmet yapmaktayız.  İlimizin, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamak için çalışıyoruz,  zor şartlar altında yapmış olduğumuz  bu kutsal görev ile insanların haber alma ve bilgi edinme ihtiyaçlarını karşılayarak büyük bir sorumluluk ve fedakarlık örneğini sergilemektedir.

çünkü malumunuz salgın hastalık var.Bizde haberlere giderken dikkat ediyoruz öncelikle kendi sağlığımız ondan sonra haber diyoruz bunu yapmak için sık sık ellerimizi sabunlu suyla yıkayıp eldiven, maske ve diğer hijyenik malzemeleri kullanıyoruz. Haber yaparken özellikle insanlara iki metre mesafede durup öyle  haberlerimizi yapıyoruz. Çünkü biz sahada olmasak siz okuyucular hiçbir haberden haberiniz olmayacak onun için sahada çalışan biz muhabirler verilen kurallar çerçevesinde önce kendi sağlık önlemimizi alıp öyle habere çıkıyoruz her ne kadar önlem alsak ta zor şartlarda gazetecilik yaptığımızı söylemekte yarar var. Hoşça kalın.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI