SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

EY ARAP MÜSLÜMAN ÜLKE LİDERLERİ!

Son Güncelleme :

2023-11-09 14:33:07

Evde kanepede uzanarak kınamakla İsrail askerlerini durduramazsınız, kendi kendimizi kandırmayalım. Bütün Müslümanlar, İsrail askerlerine karşı cesurca dimdik durup taş atan bir çocuk gibi haykırabilse o zaman olur.Günlerdir gazze’yi ablukaya alan, Müslümanların inanç özgürlüklerini yaralayan, bebek,çocuk kadın yaşlı demeden bombalar yağdıran,Müslümanlığın yanı sıra insanlık onurunu ayaklar altına alan İsrail ve askerlerine cevap verme zamanı gelmedi mi? Ey Müslümanlar! Toplamında bir şehir nüfusu kadar olan bu İslam dini ve Müslüman düşmanı olan zalimlere gereken dersi verme zamanı gelmedi mi?  Geçen her dakika İslam dini düşmanlarının güçlenmesidir. Bunu aklımızın bir köşesine yazalım.

Peygamberimiz (s.a.v) bir hadisinde şöyle buyurmaktadır: Birbirine karşı muhabbet ve merhamette müminler bir vücut gibidir. Vücudun bir yeri rahatsız olunca, bütün vücut, rahatsız uykusuz kalıp onun tedavisi ile meşgul olduğu gibi, Müslümanlar da birbirlerine yardıma koşmalıdır. Buhari

Ey ben müslümanım diyen:Arabistan,İran,Katar,BAE,Mısır gibi ülkelerin liderleri sizin kardeşleriniz hunharca katledilirken,yurtlarından çıkarılırken,aç susuz ölüme terkedilirken sizler hiçbir  şey olmamış gibi hayatınıza devam ediyorsunuz.

Yüce Allah (c.c.) Kuranı Kerim de şöyle buyurmaktadır: Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda sizde savaşın, ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez. Bakara süresi 190.ayet.

Bu ayeti kerime biz Müslümanlara açık ve net bir mesaj veriyor değil mi? Ama siz savaşmaktan korkuyorsunuz.niye korkuyorsunuz biliyormusunuz? Çünkü savaş esnasında ölüm sizi yakalarsa arkanızda bırakacağınız koltuklarınız,saraylarınız,ölmeyecekmişsiniz gibi sakladığınız altın ve dolarlarınız ve yarıda bırakılacak eğlenceleriniz için savaşmaktan korkuyorsunuz,

Yüce tevbe süresinde şöyle buyurmaktadır:’’Ey iman edenler! Size ne oldu ki, “Allah yolunda seferber olun” denilince yerinize çakılıp kaldınız; yoksa âhiretten vazgeçip de dünya hayatıyla yetinmeye razı mı oldunuz? Halbuki dünya hayatının sağladığı fayda âhiretinkine göre pek azdır.

 Ben buradan dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerime sesleniyorum: lütfen hep beraber ayağa kalkalım. Allah’ın son din olarak kabul ettiği ve Peygamberimiz Hz. Muhammet’in hayatından bir an olsun çıkarmadığı uğrunda bütün işkencelere katlandığı İslam dinini el üstünde tutalım gerekirse uğrunda canımızı seve, seve verelim. Allaha emanet olun.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI