SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

BU KEZ PETROLSPOR’U YAZALIM DEDİK!

Son Güncelleme :

2019-10-01 11:46:14

Sevgili dostlar

Petrolspor denildi mi herkes bir duracak…

Batman'ın güzide takımı, Batmanı 2.ligte temsil etmiş başarır elde etmiş ve bunun yanı sıra bize hoşça vakit geçirtmiş bir futbol kulübü.

Petrolsporda bir çok kişi top oynamış para kazanmış kadrolu işe girmiş ve mili takımda Batman'ı temsil etmiş çok değerli abilerimiz var ..

Bunun yanı sıra Batman'ı ülkemizde tanıtmış gönül elçisi olmuş bir takım

Batman petrol spor…

Batman Petrolspor TPAO bünyesinde yıllarca kalmış ve TPAO yönetimi müdürleri tarafından desteklenmiş her türlü imkan sağlammış sahadan ulaşıma kamp merkezine ve hata dış kamplara kadar yer yapılmış bir geçmişi var.

Ve satılıp özelleşmesene rağmen TPAO bağını koparmamış özel top sahalarını ve kamplarını Petrolsporun kullanmasına izin vermiştir…

Yani TPAO üzerine düşeni yapmış ve yapmaktadır.

Petrolspor devredildikten sonra spor severler Petrolspor’a sahip çıkmış özeleştirine sevinmiş olsa da illeri ki yıllar da sıkıntılar baş göstermeye başladı ve bu sıkıntılar günümüze kadar başkandan başkana devir edilmiş ama kimse bu kötü gidişata “dur” diyememiştir.

Deme ki suç yönetimde değil, başka sebepler aramak zorundayız…

Neden işler istendiği gibi gitmiyor ve neden Petrolspor mesafe kaydetmiyor, tam tersi kan kaybediyor ve futbol ve futbolcu kalitesi düşüyor?

Biliyorsunuz Petrolspor yönetimi bir şirketten oluşuyor ve küçük büyük ortakları var yönetimi var.

Kötü gidişatın ilk bileti hocaya kesildi bu gayet normal sonra as başkana ve başkana ikisi de baskılara dayanamadı ve istifasını verdi…

Tamam normal, geçen Beşiktaş on başkanı da istifasını verdi hem de takımı adam eden kişi ortaya çıktı.

Nedenine sonra geleceğim.

Peki bu yönetim idare gitti bir (B) planı var mı?

Kim verecek maaşları kim top oynatacak, kim antrenmana çıkaracak takımı?

Kim deplasmana götürecek takımı?

Birileri işleri kalan yerden devam ettirmesi gerekmez mi?

Seyirci mi taraftarım yönetimin istifasını isteyen perde arkası kişiler mi kim?

Yarın bu takım deplasmana çıkmadı mı üç sıfır hükmen mağlup sayılacak hadi geçen hafta iç saha futbolcular her şeye rağmen çıktı top oynadı ama maaş zamanı geldiğin de onlarda havlu atacak tıpkı Gaziantepspor gibi, evli evine köylü köyüne!

Başkan da iflasını verir takımın kilidi vurur ve Batman bir daha asla bir yerlere çıkamaz bu mevkiye gelmesi bile yıllar alır yıllar...

Şimdi taraftar maça gider tezahürat yapar çekirdek yer bayrak sallar yenilir yada yener eve döner doğrumu doğru.

Takım için öyle değil işte bu takımın ulaşımı var yemeği var giysisi ayakkabısı malzemesi doktoru malı ödemesi var, var oğlu var!

Maça bin kişi gitti ve para verdi diyelim o bilet parası neye yetecek ki?

O  paranın belki de yüzde yetmişi anca kulüp kasasına girer her yerden kesinti saha sulamasından tutun özel güvenliğe vergisi, bağışı net yüzde 50 belki gider, cüzi bir para yönetim kasasına bir de takım galip geldi hadi oradan da bir kaç kuruş gelir sağlandı diyelim.

Futbolcusu kuru fasulye pilav la mı besleniyor zan ediyorsunuz, hayır omlarında bir diyeti bir beslenme şekilleri var hoca bir liste çıkarır ve o listede vitamin dolu yemekler var zaten suyu içeceği saymıyorum bile bunlar hepsi bir maliyet…

Ulaşım ayrı bir maliyet

Kalacak otel ve oradaki yiyecekler artı bir maliyet

Yani 1.000 kişi maça gitti 2500 TL para bıraktı bu bir takımın sadece su parasıdır, evet isteyen gitsin baksın şirket orda takım orda…

Beş lira verdiniz maça gittiniz takım zorda oynatacak futbolcu bulamıyor ve en iyi oyuncunun başına şişeyi savurdunuz öldürmek istediniz futbolcuyu Neden?

5 lira verdin diye

Ama iyi bir maç izlemedim sebep bu mu yani belki bu oyuncu bu hafta iyi değil haftaya patlama yapacak tı ama bir daha futbolcudan verim alamadınız ilk fırsata kaçıp gidecek şişeyi fırlatan kim yaş 10-15 onca kişi engel olabilir miydi, evet olabilirdi.

Şiddet iyi bir şey mi asla, futbol bir oyun mu evet bir oyun bugün yenilirsin yarın yenersin ama yeni kurulan bir takıma fırsat vermeden yönetim istifa diye seslenip küfürler savurursan yönetim gider ardından takım da arkasından gider…

Çünkü bir Fenerbahçe veya Galatasaray değil ki, Batman Petrolspor bu yönetim yarın kilidi vurur kapatır güzel kardeşim ve bunu yapmaktan çekinmez kazanç yoksa sevgi ve itibar bitmişse her şey biter…

Ortada takım falan kalmaz ..

Belediye alsın takımı satan yok ki alsın ve neden alsın?

Vali destek çıksın çıkmadığını kim söyledi?

Sadece maça gelmiyor hepsi bu?

Ama her türlü imkan ve güvenlik sağlanıyor değil mi ?

Ve taraftarın bilmediği güzellikler de ayrıca Gençlik Spor il müdürlüğü tarafından yapılıyor.

Görevini bir tek kişi yapmıyor biliyor musunuz kim dersiniz ..

Batman halkı !!

Takıma yardım yok

Takıma destek çok az

Takıma güven Yok

Takıma itibar yok

Peki neden?

Efendim kulüp bir şirket kendi kaynak bulsun bizim yaptığımız yardımlar nereye gider o yüzden yardım etmiyoruz.

Tamam bu aşılabilecek bir konu ortak hesap açılır kulübün giderleri şeffaflaşır ve herkes her şeyden haberdar olur

Kulüp başkanı sevilmiyor

Tamam toplayın parayı koyun yapmış olduğu masrafı, maliyeti ile alın takımı!

Bir başkan futbolu bilmeyebilir ama taraftardır, Batmanlıdır bir sermaye ayırır ve ortakları ile elini taşın altına koyar ve koymuş bunun nesi yanlış?

Ben başkanı tanımam yönetimini de bilmem hiç karşılaşmadım da konuşmadım da  iş adamı sadece onu biliyorum bir başkan bu kadar yıpratılmamalı tam tersi destek olunmalı, Batmanlı iş adamı bu uzaydan gelmedi ya bizim köylü ne yapmalı peki diyecek olursanız var olmalıyız başkanla takımla maça daha çok gitmeliyiz, desteğimizi sevgimizi futbolculara göstermeliyiz iş adamları sponsor olmalı ulaşımda deplasmanda forma satışı yapılmalı, yardım kampanyaları düzenlemeli çekilişler konserler vs etkinlikler yapılmalıdır.

İşte memleket milliyetçiliği budur.

Sevgi ile kalın

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI